logotip opticam negre

Contactologia

L’adaptació de lents de contacte en determinats casos específics, és complicada i la Contactologia Avançada s’encarrega de donar solució a aquests casos.

Qué és la Contactologia Avançada ?

La Contactologia Avançada és un estudi personalitzat de les condicions refractives, anatòmiques i fisiològiques dels ulls del pacient per poder triar la lent de contacte que millor s’adapti a l’ull.

Contactologia ull lent de contacte

Triar lents de contacte per primera vegada ?

Una vegada enllestit l’estudi de contactologia és l’hora de triar les lents de contacte que millor s’adaptin a les teves necessitats.

Hi ha molts tipus de lents amb diferents materials i paràmetres per aconseguir una bona adaptació a les diferents condicions de cada pacient. Des de lents toves amb un alt contingut en aigua, a les lents rígides (també conegudes com semirígides) amb un alt pas d’oxigen que respecten la integritat fisiològica de la còrnia.

Les lents rígides es dissenyen a mida per a cada ull i aconsegueixen una excel·lent qualitat de visió fins i tot en casos en què ni les lents toves ni les ulleres ho aconsegueixen.

L’adaptació de lents de contacte, sigui quin sigui el tipus, ha de ser feta per un optometrista. Per evitar qualsevol tipus d’efecte advers i poder garantir una òptima visió i salut ocular, és necessari el seguiment i control de l’adaptació per el teu especialista en lents de contacte.

A Opticam, treballem les lents de contacte monofocals, progressives, control de miopia infantil i post cirurgia entre molts serveis de les òptiques..

Contactologia

Cita prèvia per a les teves lents de contacte a Sabadell

Reserva online

Reserva telefònica

93 710 81 00

Si vols, demana cita prèvia

13 + 9 =

logotip opticam blanc footer

Informació

Subscriu-te

Per rebre novetats en salut visual, nous models d’ulleres que anem rebent i promocions.

14 + 15 =

info@opticam.cat

937 10 81 00

Carrer Sant Joan, 59 Sabadell

Av. Barberà, 53 Sabadell