logotip opticam color negre

Control de miopia amb lents de contacte

Essència és la nova lent de contacte trimestral per al control de miopia que s’ha desenvolupat amb un disseny de desenfocament perifèric i multifocal que permet a l’usuari veure bé de lluny i prevenir l’augment del creixement axial de l’ull.

control de miopia amb lents de contacte

Com millorar i controlar la miopia amb lentilles?

Avui en dia ja és possible fer un control de la miopia amb lents de contacte. A opticam som capaços de millorar la visió amb Essència. Essència és la lentilla d’última generació més innovadora del mercat.

El desenvolupament de l’ull no només es deu a un sol factor, per això, l’efectivitat dels mètodes mai arribarà a ser del 100% per frenar la miopia, però una combinació de tècniques i procediments podria ser clau per aconseguir-ho.

Les recomanacions amb aquesta lent de contacte trimestral es poden utilitzar 8 o 10 hores diàries com a màxim, tot i que serà l’especialista qui adapti la lent de contacte i qui determini el temps per a l’usuari final, en funció de la capacitat dels seus ulls per portar la lentilla.

El reemplaçament de la lent de contacte es fa cada 90 dies, de manera que és fonamental saber quan les comença a utilitzar.

Si vols, demana cita prèvia

6 + 1 =

logo opticam control de miopia footer

Informació

Subscriu-te

Per rebre novetats en salut visual, nous models d’ulleres que anem rebent i promocions.

14 + 3 =

info@opticam.cat

937 10 81 00

Carrer Sant Joan, 59 Sabadell

Av. Barberà, 53 Sabadell