Revisió optomètrica completa i personalitzada

Revisió optomètrica. Què és i perquè és important?

Una revisió optomètrica és una avaluació completa que inclou l’examen refractiu, examen binocular (oculomotor, acomodatiu, vergencial, sensorial), examen de la percepció visual i examen de salut ocular.

La visió és un procés complex que s’interpreta a la regió occipital de l’encèfal, al còrtex visual, on es reben i transcriuen les imatges que arriben dels nostres ulls. El sistema visual està integrat pels ulls, les vies visuals i el sistema nerviós central. Totes i cadascuna d’aquestes estructures han d’estar en unes condicions òptimes per al seu funcionament, permetent tenir una visió eficaç.

Quan parlem de l’ull com a òrgan visual, sovint ens oblidem que el nostre sistema visual està format per dos ulls col·locats en diferent posició en el nostre cap i que, tanmateix, generen una única imatge per la capacitat de fusió que té el nostre cervell. Perquè hi hagi aquesta fusió cal una integritat de totes les estructures, mateixes capacitats en tots dos ulls, l’alineació dels eixos visuals i un desenvolupament visual normal a les primeres etapes de la vida. Gràcies a aquestes característiques de binocularitat tenim una visió que ens permet veure en tres dimensions, oferint-nos la capacitat de percebre volum, relleu, profunditat, en resum, capacitat d’estereòpsi.

Una avaluació optomètrica completa és imprescindible per detectar qualsevol desequilibri o problema visual, poder actuar i plantejar el tractament més adequat que restableixi l’equilibri en la visió, ja sigui una prescripció òptica, prismàtica i/o programa de teràpia visual o bé, derivar a l’oftalmòleg davant la sospita de possibles estats patològics que puguin afectar el sistema visual.

Revisions periòdiques de la visió ens permetràn actuar a temps i prevenir alteracions en el sistema visual, el qual va evolucionant al llarg de la nostra vida i es veu afectat, entre altres factors, pels nostres hàbits diaris.

Quan he de visitar a l’optometrista?

És recomanable no esperar a una visita amb optometrista si presentes algun d’aquests símptomes:

– Mal de cap persistent després d’un esforç visual ( estudiant, llegint o per estar estar davant de l’ordinador…)

– Visió doble o borrosa.

– Ull gandul.

– Estrabisme ( desviació d’un ull)

A Opticam disposem d’un gabinet optomètric a on realitzem la teva revisió de la vista a Sabadell. Tots els nostres Centres òptics estan equipats amb la última tecnologia i aparells per tenir cura de la teva visió i dels teus ulls. És recomanable que totes les persones, independentment de l’edat ens fem revisions anuals. És la millor forma de preveure futurs problemes visuals , esgotament o forçament de la vista. Pots sol·licitar cita prèvia a qualsevol dels nostres centres. T’atendrem encantats.

Sol·licita cita prèvia per la revisió

1 + 5 =

Informació

Subscriu-te

Per rebre novetats en salut visual, nous models d’ulleres que anem rebent i promocions.

15 + 15 =

info@opticam.cat

937 10 81 00

Carrer Sant Joan, 59 Sabadell

Av. Barberà, 53 Sabadell