opticam terapia visual

Terapia visual: infantil i adulta.

La terapia visual és efectiva perque treballem amb jocs i exercicis senzills.

terapia visual infantil nena

Com es fa?

La teràpia ocular es fa a casa (amb exercicis de 20-25 min) i a la consulta (són sessions de 45 minuts). A Opticam et pautarem i donarem les millors claus per aconseguir els objectius de millora.

Quant temps dura?

En funció del problema i els objectius a conseguir, l’optometrista estima el termini del tractament. Per tant es fa difícil de concretar una durada concreta. La vista l’hem de treballar sempre de forma personal·litzada per a cada persona.

Què treballem a la teràpia visual?

Si pateixes un d’aquests transtorns, molèsties o problemes oculars que et definim a continuació, tranquil, es pot tractar amb els nostres exercicis pautats de millora. Estan indicats tant per persones adultes com per nens i et donarem pautes i indicacions que podràs a fer tant a casa com a les nostres òptiques de Sabadell.

terapia visual acomodacio 1

Acomodació

En un primer moment, treballem la capacitat d’enfocar a qualsevol distància que mirem. Per tal de millorar el següents simptomes que estiguin presents: visió borrosa, fatiga ocular o mal de cap després d’escriure o llegir, necessitar més temps per copiar de la pissarra, o quan s’evita treballs de prop i quan hi ha baixa compresió lectora.

Integració visuomotora tractament ocular

Integració visuomotora

Una mala sincronització de l’ull amb la resta del cos pot provocar: escriptura dolenta, psicomotricitat fina deficient o baix rendiment esportiu. Durant el tractament ocular treballem i millorem la integració visuomotora per trobar les millors solucions per a cada cas.

cognició deficient ocular

Cognició

Davant una cognició deficient podem trobar: problemes al donar i rebre ordres, dificultat amb la lectura i matemàtiques, dificultats en raonaments i resolucions de problemes, comportament immadur, falta de confiança o estratègies compensatòries davant la comprensió d’un concepte. Part del tractament terapèutic es fomenta en la cognició i la millora de les nostres capacitats.

moviments oculars 4

Moviments oculars

Quan no hi ha control dels moviments oculars, podem trobar el següents símptomes:

  • Es fa servir el dit com a marcador.
  • Pèrdua de línia en la lectura.
  • Errors al copiar.
  • Omissió de paraules al llegir.
  • Dificultat al tocar o recollir la pilota.
  • Baixa compreció lectora.
  • Ritme de lectura lenta.
binocularitat tractament

Binocularitat

Un control inadequat pot produir: desviació d’un ull o del dos (estrabisme), visió doble, visió en 3D reduïda, supressió de la visió en un ull, fatiga visual o mal de cap, rebuig de treballs de prop o baixa compresió lectora.

Orientació visuoespacial

Orientació visuoespacial

Es basa en qualsevol moviment horitzontal, vertical i transversal, mal estructurat pot provocar: problemes al copiar, problemes de girs de lletres o nombres i problemes d’inversions, relacionat amb la lateralitat.

Si vols, demana cita prèvia

6 + 14 =

terapia visual sabadell cita previa

Informació

Subscriu-te

Per rebre novetats en salut ocular, nous models d’ulleres que anem rebent i promocions.

12 + 12 =

info@opticam.cat

937 10 81 00

Carrer Sant Joan, 59 Sabadell

Av. Barberà, 53 Sabadell