Ulleres
GRADUADES

MUNTURES

de tendència

Ens apassiona buscar muntures diferents per què quan vingueu a les nostres botigues trobeu les ulleres graduades que no veieu a altres llocs, que siguin especials, exclusives, i us encaixin perfecte segons la vostra fisonomia i estil.

Els millors materials, una acurada selecció de les gammes més icòniques de cada marca, muntures fetes a mà, personalitzades, i també la nostra col·lecció Merce Arbos, amb dissenys de tendència, de fabricació italiana artesanal i amb materials i pedres precioses.

ulleres dona color de moda
ulleres graduades de tendencia
Reprodueix vídeo
lents de contacte

VIDRES

d'última generació

La part més important d’una ullera és el vidre i com ha estat graduat. La qualitat d’aquest procés garanteix una correcta visió i evita el malestar ocular.

A Opticam som especialistes en vidres personalitzats, progressius a mida amb la tecnologia Mimetika, progressius ocupacionals per a cada activitat quotidiana habitual, filtres terapèutics i filtres protectors com UV, Blue Protecht i Infrared technology.
outfit lovers

Ulleres graduades

Canvia de ulleres com canvies de roba

Les ulleres ja no són només una 2, sino que s’han convertit en un complement més a l’hora de triar el teu outfit i definir el estil. A Opticam ens preguntem… si tens més de una peça de roba, perquè no també més d´una ullera? I t’ho volem posar fàcil, amb el 2X1 en ulleres.

icono opticam grey

Col·lecció ulleres graduades 2022