Ulleres
SOL
ulleres sol tom ford

MUNTURES

de tendència

Ens apassiona buscar muntures diferents per què quan vingueu a les nostres botigues trobeu les ulleres de sol que no veieu a altres llocs, que siguin especials, exclusives, i us encaixin perfecte segons la vostra fisonomia i estil.

Els millors materials, una acurada selecció de les gammes més icòniques de les millors marques, muntures fetes a mà, personalitzades, de l’estil més actual, exclusives i també la nostra pròpia col·lecció Merce Arbos, amb dissenys de tendència, de fabricació italiana artesanal i amb materials i pedres precioses.

ulleres de sol home tom ford
Reprodueix vídeo

VIDRES

amb protecció UV

En la graduació d’ulleres de sol, utilitzem vidres amb la qualitat Indo, que són més efectius contra l’enlluernament i també ofereixen una protecció del 100% dels raigs UV. Amb aquestes lents es té una visió sense reflexos i més relaxada.

En la selecció de la gamma més exclusiva de les millors marques, ens assegura també una alta qualitat de vidres d’origen. Vidres amb tots els sistemes de filtrat per cuidar la teva visió.

ulleres sol lents de contacte
outfit lovers

Canvia de ulleres com canvies de roba

Les ulleres ja no són només una necessitat, sino que s’han convertit en un complement més a l’hora de triar el teu outfit i definir el estil. A Opticam ens preguntem… si tens més de una peça de roba, perquè no també més d´una ullera? I t’ho volem posar fàcil, amb el 2X1 en ulleres.

icono opticam grey

Col · leccio Sol 2022

Ulleres sol de tendència